Táltos Szülőkör Egyesület

Segítse adományával a hátrányos helyzetű gyerekeket!
Adószáma: 18463536-1-06

Bővebb információ >>

Táltos Szülőkör Egyesület

Forrás: Táltos IskolaTöbb százan látogattak a vásárhelyi Kutyás Családi Nap elnevezésű rendezvényre május 18-án. Az egész napos programra többek között különböző szépség- és ügyességi versenyekkel, valamint fajtabemutatókkal várták az érdeklődőket.

 

Balogh Ernő, a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesületének elnöke elmondta, a program célja, hogy a városban az állatbarátok találkozzanak, és további kapcsolatokat építsenek. A 2012. októberében alakult egyesület a jövőben is tervez hasonló rendezvényeket.

Délelőtt többek között a Csibész Kutyaiskola bemutatóját láthatták a résztvevők, majd a Ritmus tánciskola tagjai „léptek színpadra ”. Ezt követően a Hódmezővásárhelyi Állatvédők Egyesülete mutatkozott be, majd a kutyaiskola tartott előadást „Ismerd meg a kutyád” címmel.

A nap folyamán szépségüket és ügyességüket is összemérték különböző versenyeken a négylábúak, például amelyik fajtából a legtöbb megjelent a rendezvényen, azokat értékes egyedi nyereményekkel díjazták. Ezután ismét egy, a kutyatámadásokkal kapcsolatos előadáson vehettek részt az érdeklődők.

Ezen kívül a Bónumi Vitéz kennel kutyafajta bemutatói is szerepelt a programok között, de aki nem érte be a látvánnyal, az sem panaszkodhatott: simogatni is lehetett a házikedvenceket. Állatvédelmi tesztek kitöltésére is volt lehetőségük a látogatóknak, akik a Táltos Iskola jóvoltából kutyakiképzést, a kutyakozmetikát és az állatorvosi asszisztenséget is kipróbálhatták. A rendezvény során kézműves foglalkozásokkal és arcfestéssel is kedveskedtek a résztvevőknek.

Képgaléria >>

 

Forrás: Promenád.hu

 

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéséhez és a látogatói statisztikához.

Elfogadom

Facebook oldalunk

Belépés