Táltos Szülőkör Egyesület

Segítse adományával a hátrányos helyzetű gyerekeket!
Adószáma: 18463536-1-06

Bővebb információ >>

Táltos Szülőkör Egyesület

A Táltos Iskola kisdiákjainak kerámia- és grafikamunkáit csodálhatták meg a hétfő délutáni kiállítás megnyitó résztvevői a Bessenyei Ferenc Művelődési Központban. Az egyéni darabok mellett akadt olyan alkotás is, amely a gyerekek közötti összhangot, összefogást szimbolizálva közös munka gyümölcseként született meg.

Forrás: Táltos Iskola

Forrás: Promenad.hu

Az idei tanév képzőművészeti foglalkozásainak összegző tárlatán a keramikus és grafikus alkotásoké volt a főszerep. A grafikai képzést B. Kovács Katalin tartja, míg a kerámia szakkört a Táltos Iskolában Pápai Katalin vezeti, aki elmondta, hogy mintegy 17-18 tanuló vesz részt rendszeresen a foglalkozásokon, de olyanok is akadnak szép számmal, akik néha-néha éreznek kedvet a kézműveskedéshez.

Forrás: Promenad.hu

– Nem szeretnénk kisművészeket nevelni a diákokból, pusztán a kézművesség becsületét szeretnénk megmutatni neki – fogalmazott Pápai Katalin. Rendet, fegyelmet sajátíthatnak el a gyerekek a művészi önkifejezés mellett.

Forrás: Promenad.hu

A kiállítás megnyitóján Kovács Emőke szólt pár szót az összegyűlt csapathoz, bár a művész csak nehezen találta a szavakat, annyira lenyűgözték a kiállított alkotások.

Forrás: Promenad.hu

A műsor során énekkel színesítették a művészi alkotások seregszemléjét, a kórussal együtt dalolt a közönség is.

Forrás: Promenad.hu

A Bessenyei Ferenc Művelődési Központ földszinti csarnokában egy hétig tekinthetik meg a látogatók a kiállítást.

Forrás: Promenad.hu

 

Forrás: Promenad.hu

 

 

Ez az oldal cookie-kat (sütiket) használ a felhasználók hitelesítéséhez és a látogatói statisztikához.

Elfogadom

Facebook oldalunk

Belépés